májfunkció

Tisztelt Professzor úr!
Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy évtizedek óta a vérvizsgálatok által kiadott leletemen a májfunkció érték igen magas. (Többszöröse a kelleténél!! 1800 és 2000 között mozog. Ritka az, amikor lemegy 800-ra.)
Szeretnék dolgozni, mert a kislányomat egyedül nevelem 42 évesen, de a lábaim nem igazán bírják. Fáj, görcsöl, dagad, érzéketlen…. 3éve ugyanezzel a lábproblémával feküdtem kórházban 3 hetet, de nem tudtak semmit mondani. 3x csapolták a gerincemet, kb. 7 MR vizsgálaton vagyok túl, eredmény nélkül. Vagyis elmentem egy másik orvoshoz, aki észrevett valamit a koponya MR lemezen, amit majd szeptemberben kontrolálnak, hogy nőtt-e vagy sem.
A háziorvosom most elküldött hepatológushoz, de félek a májbiopsziától.
Sokat hallottam már a gyógygombáról és szeretném kikérni a véleményét, hogy rajtam segítene-e?
Bizakodva várom válaszát!
Tisztelettel: Cs. Katalin

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. június 11.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr két évvel ezelőtt elhunyt, szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni. Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését.

A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Mindennél fontosabb lenne azonban, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus orvosi terápiás csomag nyújthatna megoldást. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata