magas vernyomas, II rs tipusu diabetes

Tisztelt drfachet csapata !
Tisztelettel kerem tanacsulat, hogy melyik gyogygomba szedeset javasoljak reszemre?.
Sajnos tobbfele betegsegem van, ezek az alabbiak:
magas vernyomas, II rs tipusu diabetes,
erszukulet, magas koleszterin es triglicerid,
tovabba aranyer, emesztesi problemak, szekrekedes, nyaki gerincserv, es persze depresszio
Nem tudom, hogy ennyifele betegseg eseten melyik gyogygomba segithetne? 65 eves vagyok.
Varom megtisztelo valaszukat,
Koszonettel: B. Tunde

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. március 06.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind hozzájárulhatnak a tünetek enyhítéséhez.

Tekintve, hogy a gyógygombák mindegyike számos jótékony hatóanyagot tartalmaz, a több gombát tartalmazó kombinált készítmények, több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák többségében (immunerősítés, gyulladás- és koleszterinszint csökkentő hatás, értágító, véralvadásgátló hatás, zsírok lerakódásának megakadályozása az érrendszeren belül, szervezet oxigénfelhasználásának javítása, energetizáló-hangulatjavító hatás, stb.). Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást, kiemelve a minőségi táplálkozás, bélflóra rendezés, rendszeres (állapottól függő) testmozgás jelentőségét. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget, Dr Fachet orvosi csapata