Magas vérnyomás

Tisztelt Doktor Úr.

Érdeklődnék,hogy mit ajánlnak néha néha előforduló magas vérnyomás ellen?
Minden nap megmérem a vérnyomásom legtöbb esetben 120/80,de van eset,hogy 180/100 -at mérek ez ritkán fordul elő,voltam kardiológusnál ő mindent rendben talált,a vérképem is jó és mégis kb havonta egyszer kétszer előfordul.
Köszönettel Márta

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. február 10.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget a magas vérnyomás alkalmi vagy folyamatos fennállása esetén. Ehhez a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását, egyes gyógymódokat és célzott lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait. Amennyiben Ön e téren érdeklődne és a segítségére lehetünk, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget,

Dr Fachet orvosi csapata