magas vérnyomás

Tisztelt Doktor Ur!
A közelmultban kissebb agyi infartuson estem át ami olyan észrevétlenül zajlott le amit nem is vettem észre.A mult heti kiugróan magas vérnyomásom alkalmából a sürgösségi osztályom készült ct mutatta ki, hogy ez egy már régebbi agyi infartus. Természetesen nagyon megijedtem, ezért ugy gondoltam, hogy önöktöl kérek segitséget.
Magas vérnyomásom van, erre Covarex kombi Forte gyógyszert szedek. Ez általában jó szokott lenni, de néha bizonyos esetekben nem tudom miért napokig is az egekben van a vérnyomásom. Van kettő vesekövem, azt tapasztaltam, hogy amikor felmegy a vérnyomásom nagyon magasra akkor a vesém is és a derekam is hetekig fáj.
Nagyom viszeresek a lábaim és a bokáim szinte állandóan be vannak dagadva.
Az utobbi időben alvászavarral is küszködök alig alszom pár órát.
Ezeknek a problémáknak a megoldására kérném a segitségüket.
Az étrendkiegészitök közül a C-vitamin, Q10, omega 3, Calci-Trio és a Kurkumát szedem.
Ezeket a gyógygomba kivonatok mellett amit majd ajánlani fognak szedhetem-e?
Segitségüket elöre is köszönöm.

Sz. Lászlóné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. szeptember 27.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését. Ugyanis ezek a terápiák tüneti kezelések, vagyis érintetlenül hagyják a zavart okozó és fenntartó háttérproblémá(ka)t.

A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre elsősorban a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Hogy ezekből a zavarokból lehessen érdemi javulást elérni, fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata