Magas vérnyomás

Tisztelt, Cimzett!
Édesanyámnak már régóta fenálló köröm gombája van. Amit évek óta próbálunk megszüntetni. Legdrágább krémeket is használtuk sajnos javulás nem történt. Magasvérnyomással kezelt beteg. Erre a problémára tud gyógygombát javasolni.? Köszönöm megtisztelő válaszát.

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. február 12.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget a magas vérnyomás fennállása esetén. Ehhez a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását, egyes gyógymódokat és célzott lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait.

A körömgomba szakszerű kezelését antimikotikus hatásuknál fogva és az immunrendszer erősítésén keresztül áttételesen támogatják a gyógygombák, így fogyasztásuk javasolt a fent leírtak szerint.

Tisztelettel kívánunk jobbulást Édesanyjának, Dr Fachet orvosi csapata