Lábgörcs

.Doktor Úr!
Érdeklődni szeretnék,hogy mi váltsa ki nálam az állandó láb görcsöt. Bár,már nem csak a lábamban,hanem szinte test szerte szinte állandó kegyetlen görcs van. Van olyan eset,amikor hasi görcsök kínoznak. Először összecsavarodik és szinte egy lyuk keletkezik. Ilyenkor úgy érzem,hogy majd kiszakad a májam a ,akkor az egész hasfal összecsavarodik. Ez végig megy az egész hasfalon. Amikor a szívhez ér,az valami kegyetlen eset. A lábam,pedig szinte állandóan görcsöl. Az éjszakai görcsök valami kegyetlenek. A lábfejem teljesen eltorzul és alig tudok felállni.Mire egy két lépést teszek utána nagy nehezen rendeződnek a csontok és hatalmas “koppanással,zörejjel áll vissza normál helyére. A lábszár görcs: A lábamon lévő izomzat előre a lábszárcsontra kerül,kegyetlen pulzálással. Éjjelente 1-2-3 órát kell felugranom és elindulni. Persze ez nem könnyű,mivel kettő éve állandó és kegyetlen szédülésem van. Így az éjszakáim igen kegyetlenek. Ezért, állandóan fáradt és kimerült vagyok Nappal,pedig nem érdemes lefeküdnöm,mert akkor vége az éjszakai alvásomnak. Már minden izmom kegyetlenül fáj.Pedig rengeteget megyek,nem lustálkodom. 1-2-3 villamos megállóért nem szállok fel járműre. Muszály mennem, Évente kb. 3-4 ezer km-es menetgyakorlaton veszek részt. Mindenki csak azt mondja,kegyetlen akaraterőm van. Sajnos a jövőben már nem tudok részt venni,mert igen nehezemre esik.Nekem,már 5 éves korom óta a mozgás tart életben! Amikor Apám talpra állított a Heine Medinből,azóta mindig mennem kell. A többi bénulásom már szót sem érdemel. nyugdíjas pedagógus vagyok és 73 éves. Kérem,szíveskedjék megmondani,hogy mit tudok még tenni. Renitecet és Kardogrelt szedek. Már nagy rég óta. Lábaim operáltak,csonttal és érműtéttel. . Tovább nem szeretném részletezni,mert regényt írhatnék. Előre is megköszönöm a válaszát.

Üdvözlettel: Veronika F.

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. július 24.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Már az Ön alapbetegsége is elegendő lehet ahhoz, hogy ezen panaszai fennálljanak, ugyanakkor fontos, hogy egy kivizsgálás, laborvizsgálatok tisztázzák, nincs-e ennek valami egyéb oka is, pl. valamilyen ion-zavar. A kivizsgálás lehet az alapja annak, hogy egy olyan célzott terápia kerüljön beállításra, amely megkönnyíti az Ön mindennapjait. Ez volna az elsődleges.

Állapotának összetett háttere miatt a problémák megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését. A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata