kemoterápia

Tisztelt Doktor Úr!
2020.decemberében Hodgkin -lymphoma diagnózisát kaptam nyak és mellkas érintettséggel. A kemoterápiás kezelést nem vettem fel. Azóta alternatív terápiákat próbálok, mint Kaqun víz ivása és fürdő, CBD olaj, vitaminok, gyógyteák, Phytodynamic és Varga C-peptid, Varga Peptide Support(apigeninnel), Caronax. Édességet nem fogyasztok, igyekszem rengeteg zöldséglevet inni. Viszont Önre rátaláltam és az Ön által forgalmazott gombakészítményekkel szeretném folytatni a gombákkal kapcsolatos terápiámat -mivel Ön az orvos és a szakértő- az immunrendszerem erősítése céljából. Szeretném tanácsát kérni, hogy esetemben milyen készítményt ajánl, milyen adagolással és más alternatív terápiával kapcsolatban van-e ötlete holisztikus szemléletű kollégájának?
Köszönettel várom válaszát!
(44 éves anyuka)

Válasz

fachet

2021. április 06.

Tisztelt

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Daganatos betegségek kezelésére a Fachet Vital Defense Basic nevű terméket szoktuk ajánlani, de limfomák esetén nagy körültekintéssel. Ennek oka, hogy a gombák befolyásolják az immunrendszer működését. S, bár a kóros immunfolyamatokat a gombák nem támogatják, mindenképpen óvatosságra van szükség!  A gombák szedése csak akkor javasolt, amennyiben nem zajlik célzott immunműködést gátló (immunszupresszív) kezelés, mert ebben az esetben a gombakészítmények ill. valamennyi immunerősítő fogyasztása ellenjavallt!

Javasolt adagolás:

  1. hét: reggel 1 kapszula Fachet Vital Basic + 500mg C-vitamin (tabletta formátumú) a gombapoliszacharidákfelszívódásának elősegítésére
  2. hét: (amennyiben a gombákfogyasztása nem okozott zavart) az adag felemelhető 2×1 kapszulára naponta + 2x500mg C-vitamin (tabletta formátumú)
  3. hét: (amennyiben a gombákfogyasztása nem okozott zavart) reggel 2, este 1 kapszula Fachet Vital Basic + 2x500mg C-vitamin (tabletta formátumú)
  4. héttől: (amennyiben a gombákfogyasztása nem okozott zavart) 2×2 kapszula naponta + 2x500mg C-vitamin (tabletta formátumú)

Amennyiben a gombák fogyasztása továbbra sem okozott zavart, ez lehet a fenntartó adag. Javasolt 4 hónap szedés után 1 hónap szünetet tartani és ezt hosszú távon újra és újra megismételni.

A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. A gyógyulás esélyét ezért rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás (makrobiotika), gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak. Az Ön által felsorolt készítményeknek mind helye lehet a terápiás csomagban.

Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák ill. a többi készítmény is csupán egy-egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

dr Fachet orvosi csapata