Idegkárosodás

Tisztelt Dr. Fachet József ! Szeretném a tanácsát kérni. Mindkét combomon nagyfokú idegkárosodást Myelin pusztulást állapítottak meg. Rendszeresen szedek, Pregabalint, Teperin gyógyszereket. Illetve, napi fél Nebilet szívritmus zavarra. A gyógyszerek mellett, melyik gyógygombát javasolja, és mennyi adagot naponta . Köszönöm a válaszát ! Tisztelettel: Judit

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. június 03.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Amint arról akkoriban hírt adtunk, Fachet József Professzor Úr elhunyt, de szakmai hagyatékát igyekszünk a lehető legszínvonalasabban továbbvinni.

Korrekten közelítve kérdését gyógyulást a gombakészítményektől nem ígérhetünk, de a tüneteket képesek lehetnek jótékonyan befolyásolni több folyamaton keresztül is. Önnek a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását ajánljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kellene szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal. Kiemelt jelentőséggel bír a táplálkozás célzott áthangolása (makrobiotika) és a bélflóra, mikrobiom megváltoztatása minőségi probiotikumokkal (pl. Probiotix, Progastro825), továbbá javasoljuk orvosi kannabisz-olaj, valamint Kaqun-víz fogyasztásának elkezdését is.

Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás, javulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, s a fent említetteken túl magában foglalja a gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását, egyes gyógymódok alkalmazását (pl. craniosacralis terápia) és célzott lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, Dr Fachet orvosi csapata