IBS, cukorbetegség

Tisztelt Főorvos Úr!

Sokszor evés után elkezd fájni a hasam, görcsösen, és ekkor hasmenésem is lesz. Máskor meg puffadt vagyok. Étvágyam az mindig van, sőt sokszor éhes is vagyok. Cukorgyógyszert is szedek, mert alkalmanként magas a cukor. Azt már régebben is mondta orvos, hogy cukorrezisztencia van, meg IBSZ is.Tudom ha elmegyek a háziorvoshoz, vagy belgyógyászhoz akkor küldenek tükrözésekre (gyomor, bél). Ezektől nagyon félek, és ezért szeretném kipróbálni a gyógygombát. Warfarint is szedek, mivel a szívem fibriltált, így az a kérdésem, hogy a Warfarinnal lehet-e szedni a gyógygombát. Előre kis köszönöm válaszát. Tisztelettel: Farkas Béláné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. március 21.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Irritábilis Bél Szindróma diagnózisát csak a gasztroenterológiai kivizsgálás alapján lehet kimondani. Érdemes ezt megtenni, mert, ha nincs más probléma, ebből meg lehet gyógyulni a lejjebb említett holisztikus terápia segítségével. Warfarin mellett szedhetők a gyógygombák.

Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését.

A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata