HPV

Tisztelt Uram/Holgyem!
A párom Hpv és nemi szemölcsök jelentek meg rajta,amit lézerrel eltávolitottak,de sajnos újból és újból kiújul.
A Shiitake gomba kivonatot rendeltem meg ,amely 5:1 arányú kivonatot tartalmaz.
Kérdésem volna ,hogy tartalmazza-e a készitmény a AHCC-t,amelyet ugye ebből a gombából vonnak ki vagy sem?További tájékozodás folyamán ugyanis azt olvastam,hogy a AHCC veszi fel hatékonyan a harcot a hpv virussal szemben.
Köszönöm szépen a váladzukat.

L. Andrea

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. október 14.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a szervezet egyensúlyának visszaállítását.

Az Ön által említett hatóanyag a gomba termőtestében található legnagyobb koncentrációban, s a választott készítmény is tartalmazza azt. Ennek ellenére szakmai megfontolásokból nem monokomponensű, hanem inkább összetett készítmények ajánlottak az Ön által említett elváltozások kezelésére, a lejjebb írt szempontok figyelembevételével*.

A gyógygombák kombinációi több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, az immunrendszer harmonizálása, a szervezet oxigénfelhasználásának javítása, vírus-, gomba-, baktériumellenes hatás). Erre a Fachet Vital Defense Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően mindig érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

*Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás esélyét személyre szabott, rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, a testmozgás, az életvitel újragondolását, egyes gyógynövények és gyógymódok alkalmazását, valamint célzott lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait. Ezek mindegyike szükséges ahhoz, hogy a szervezet egyensúlyát zavaró folyamatoktól meg lehessen szabadulni.

Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Önök részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségükre lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önöknek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata