HPV

Tisztelt Doktor Úr!
Rendeltem 2 doboz Pecsétviasz gombát, egyrészt emésztésem, másrészt immunrendszer erősítésre. Már az első kapszula beszedése után, erős gyomor fájdalmam keletkezett. Nem jól szedem?
Közben megérkezett a HPV tipizálás eredménye, ami magas kockázatú lett.
Ajánl valami más készítményt, vagy szedjem a pecsétviasz gombát tovább, de akkor hogy, hogy ne fájjon a gyomrom.
Köszönettel F. Tiborné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. február 12.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát és kérdését. A gyógygombák fogyasztását illetően elenyésző ritkaságú bármilyen mellékhatás ill. kellemetlen tünet jelentkezése, azonban elvétve előfordulhat. A fájdalom nem azért jelentkezett, mert Ön nem jól szedte a készítményt. Viszont a HPV* eredményre való tekintettel Önnek másik készítményt ajánlunk, s emellett hangsúlyozzuk, fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex terápiás csomag nyújthatna megoldást, kiemelve a táplálkozás és a bélflóra rendezését.

A gombakészítmények ebben a folyamatban* elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van, mint pl. gyulladáscsökkentés, antivirális/antimikrobiális hatás, stb. Önnek a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×2 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

Amennyiben a komplex holisztikus terápia iránt érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata