fáradékonyság

Az állandó fáradékonyság nálam is jelen van sajnos. Ezenkívül a bal bokám szinte folyamatosan dagad, valamint úgy érzem amikor megyek hogy a bal lábam nem bírna el csak a jobb ezért lassan és sántikálva megyek. A bal forgómtól a bokámig fájdalmat érzek. Kaphatnék-e tanácsot, hogy valamelyik gyógygomba szedése javíthatna-e valamelyest az állapotomon. Köszönettel. Sz. Katalin

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. január 20.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. A felsorolt panaszokra önmagukban a gyógygombák nem biztos, hogy gyógyírt jelentenek, ugyanis a háttérben különféle problémák húzódhatnak. Mindenek előtt egy átfogó kivizsgálás lenne indokolt, amely tisztázná, hogy alapvetően csak mozgásszervi, vagy esetleg más vonatkozású ok is áll a háttérben. Kiegészítésként a gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata