Emésztési problémák

Tisztelt Doktor Úr !
Már jó ideje emésztési gondokkal küszködöm és erre keresek megoldást – a gyomorsav és az ezze összefügő emésztési probléma a fő gondom. Bár sokat javult az állapotom, füstöltet már jó ideje nem eszem és az édességgel is csínyán bánok mert tudom, hogy másnap böjtje van….sajna a vitalitásom is e-miatt hullámzó. Én úgy gondolom, hogy a stressz és egyéb problémák miatt a gyomor nyálkahártyám megsérült és több-kevesebb sikerel ezt kezelem gyógyteákkal, sajna a nagyobb adag C-vitamin is olyan mintha valamit “felmarna” és a savam is felmegy tőle, ezért csak ritkán szedem.
Abban kérem a tanácsát, hogy melyik készítményt illetve milyen terápiát javasol ?
Nagyon köszönöm !

Tisztelettel: N. Antal

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2020. február 27.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind hozzájárulhatnak a tünetek enyhítéséhez.

A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által felsorolt problémák esetében. Erre a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne azonban, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást, kiemelt figyelemmel a táplálkozásra, a bélflóra rendezésére és a stresszkezelésre. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek mielőbbi gyógyulást, Dr Fachet orvosi csapata