cukorbetegség

Tisztelt Doktor Úr. Cukor betegséget diagnosztizáltak. Gyógyszert szedek rá, de még mindig 10 főlött van az érték. Szeretnék segítséget kérni, milyen terméket javasol, és milyen dózisban. Segítségét előre is köszönöm. Tisztelettel: É. Zoltánné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. szeptember 04.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, ehhez a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található hernyógomba a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznos lehet.

Mindezek mellett fontos lenne, hogy Ön mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk. Kiegészítésként meghatározó lenne az étkezés rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi testmozgás, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata