cukorbetegség

Tisztelt Doktor úr! 40 éve vagyok cukorbeteg. A kezem elkezdett zsibbadni az utóbbi időben. Bízok benne hogy nem Diabetes neuropátia . Remélem hogy valami idegi probléma “csak”. Szeretnem megpróbálni a gyógygombát.
Érdeklőni szeretnék melyiket ajánlja.

B. Károly

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. június 20.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A több évtizedes cukorbetegség bizony előfordulhat, hogy idővel a neuropathia tüneteit is eredményezheti. Ennek valószínűségét/mértékét csökkenti a jól kezelt és karbantartott cukorháztartás, normál tartományban lévő vércukorszinttel.

A gyógygombák segíthetnek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, ehhez a Fachet Vital Plus nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. Kiegészítésként fontos az étkezés rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi testmozgás jelentőségének hangsúlyozása illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).

Mivel egészségünket érintően számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását, a gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását, egyes gyógymódokat és célzott lelkigyakorlatokat. Ugyanis a lelki tényezők alapvetően befolyásolják a fizikai test folyamatait. Amennyiben Ön e téren érdeklődne és a segítségére lehetünk, kérjük szíveskedjen jelezni felénk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata