COPD

Tisztelt Doktor Úr!
2 éve állapítottak meg nálam COPD betegséget ( sosem dohányoztam)
Azóta többször is kaptam szteroidos kezelést ( medrol) + naponta használom a Trelegy ellipta inhalációs port. A súlyom is jelentősen emelkedett gondolom a szteroid miatt.
Szeretném megtudni, hogy az Ön véleménye szerint hatásos lehet-e a gyógygomba használata betegségemre.

Köszönöm, hogy meghallgatott, várom válaszát!

Tisztelettel: M. Ibolya

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. november 13.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével! Direkt gyógyító hatást a COPD-re – miként más betegségekre – nem ígérhetünk a gombakészítményekkel.

A Fachet gyógygombatermékek elsősorban az immunrendszer erősítésével támogatják a szervezetet, de számos egyéb jótékony hatásuk is van (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, hörgtágító-, nyákürítést fokozó hatás, stb.). Önnek a Fachet Vital Plus fogyasztását ajánlanánk, mely a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával segítheti a COPD-s állapot javulását. Javasolt kezdeti adagolás 2×1-2 kapszula naponta (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Érdemi javulást, fordulatot személyre szabott holisztikus gyógymóddal lehetne esetleg elérni, ami az Ön aktív részvételét is kívánja! Ajánlott a táplálkozás rendszerbe foglalt, célzott átalakítása, megfelelő aktív életmód, a testsúly rendezése, a belső, lelki egyensúly kialakítása (ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait.) és egyes gyógymódok (pl. Buteyko-légzés), gyógynövények alkalmazása. Amennyiben egy ilyen rendszerbe foglalt, holisztikus program irányában Ön érdeklődést mutatna, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

Dr Fachet orvosi csapata