ciszta

Tisztelt Orvoscsapat, dr. Úr!

Szeretném megkérdezni, hogy voltam mammográfiai vizsgálaton, az ultrahangon megállapítottak egy 4mm-es cisztát és egy kis elmosódott foltot. Dr.úr azt javasolta, hogy a cisztát nem látja jónak, mintavételt készített. Az eredményért visszamenve közölték velem, hogy se rosszat, de se jót nem tudnak mondani, mert kevés volt a mintavétel, hogy megtudják állapítani a ciszta milyenségét. 3 hónap múlva kell vissza mennem. Szeretném megkérdezni milyen gyógygomba szedését javasolják. Válaszukat előre is köszönöm! További sikeres munkát kívánok!
Tisztelettel: J. Erika

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. november 19.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Az Ön esetében az alábbi javaslatunk volna.

A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Jelen helyzetben a Fachet Vital Basic nevű, 4 különféle gombát tartalmazó terméket ajánljuk, 2×2 kapszula/nap adagolásban. Minden bevételt javasolt kiegészíteni alkalmanként 500mg C-vitamin bevitelével (nem liposzómás C-vitamin, hanem tabletta formátumú), a felszívódás javítása érdekében. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni.

Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Ön részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata