Candida

Kedves Doktor Úr!Szeretnék tanácsot kérni,van e olyan gyógygomba ami segítene a leányomnak (28 éves) szinte minden évben van a nőgyógyász által levett mintában Candida.Nem tudom,hogy az emésztési problémáit is ez okozhatja,voltunk tükrözésen ott minden rendben volt.Babát szeretnének,de míg fennáll ez a probléma nem lehet.Előre is köszönöm válaszát!E.K.Marianna

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. november 04.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az Ön kérdése egy olyan összetett állapotra vonatkozik, amelynek a megoldásához nem lesz elegendő önmagában valamilyen gyógyszer vagy gyógynövény, bár ezek mind segíthetik a tünetek enyhítését.

A gyógygombák több módon nyújthatnak segítséget az Ön által említett probléma esetében. Erre elsősorban a Fachet Vital Plus fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban, mely adag felemelhető szükség esetén 2×2 kapszulára (testsúlytól függően). A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Hogy azonban ebből az állapotból meg lehessen gyógyulni fontos lenne, hogy Lánya vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ő életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást, középpontban a táplálkozási szokásainak megváltoztatásával. Amennyiben erre érdeklődés és nyitottság mutatkozna az Önök részéről, kérjük szíveskedjen jelezni felénk, hogy a segítségére lehessünk.

Tisztelettel kívánunk Lányának jobbulást, Mindkettejüknek jó egészséget

Dr Fachet orvosi csapata