Arc, orrnyálkahártya gyulladás

Melyik gomba kapszula segítene lányomnak visszatérő arc, és orrnyálkahártya gyulladásra! Mely arc, fejfájással és kellemetlen lefolyással jár, már harmadjára jön vissza a sok antibiotikum ellenére!
Én szedem a hernyógomba, alga pecsétviasz kapszulákat, azóta jól vagyok, vérnyomás pulzus gyomor stb. Bízom benne, lányomnak is van megoldás! Köszönöm szépen a segítséget!

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2021. augusztus 16.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével és örülünk, hogy Ön jól van! Fontos lenne, hogy Lánya vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ő életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Engedelmével kiemelnénk, hogy elsődlegesen fontos a minőségi táplálkozás, a rendszeres, intenzív testmozgás – lehetőleg szabad levegőn -, az ideális testsúly beállítása, minél több idő eltöltése a természetben és a lelki egyensúly biztosítása, megtartása. Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. Mindez kiegészíthető pl. a gyógygombákkal, ill. vitaminokkal, nyomelemekkel, bizonyos olajok (megfelelő omega3/6 arányú olaj) bevitelével, gyógynövényekkel. Kiegészítésül, a gyógygombák közül Lányának a Fachet Vital Plusz nevű készítményt ajánljuk 2×1 kapszula/nap adagolással. Tartós szedés lenne javasolt, 4 havonta 1 hónap szünet közbeiktatásával.

Tekintve, hogy a mikrobiom, a bélflóra megfelelő állapota az ideális emésztés és anyagcsere biztosítása mellett kulcsfontosságú többek közt az immunrendszeri és idegrendszeri működésekben is, ismételten kiemeljük a minőségi táplálkozás fontosságát és minőségi probiotikumok fogyasztását (pl. Probiotix).

Tisztelettel kívánunk Önöknek mielőbbi gyógyulást, egyensúlyt!

Dr. Fachet orvosi csapata