ágyéktáji nyirokcsomó

Rokonomnak ágyéktáji nyirokcsomó i vannak.Ez már áttét a bél mütét után.Régóta szedia gomba tablettát 3 évig tünet mentes volt. Hoszabb ideje már csak 2x 2 gomba kivonatot szed.Mi a teendő Használ e ez a gomba kkapszula.Várom a vállaszt.Köszönetel

K. Balázsné

Válasz

Prof. Dr. Fachet József MD. PhD. orvosi csapata

Rákkutató, immunológus, kórélettanász
2019. október 21.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük kérdését. Leveléből nem derül ki Rokona pontos állapota, állapotának változása, ezért csupán általánosságban tudunk válaszolni. A daganatos betegség összetett probléma, számtalan külső és belső tényező befolyásolja a folyamatok alakulását. Ezért a gyógyulás nem várható önmagában egyetlen készítménytől sem.
A gyógyulás esélyét rendszerbe foglalt, komplex holisztikus terápia biztosíthatja leginkább, mely a klasszikus és a komplementer medicinát ötvözi, magában foglalja a táplálkozás, gyógynövények, a testmozgás, az életvitel újragondolását és a lelkigyakorlatokat (természetesen az életkor és a fizikai állapot figyelembevételével). Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. A gyökeres változtatásokra azért van szükség, mert e nélkül a szervezet nem tud megszabadulni azoktól a romboló hatásoktól, amelyek a háttérben állnak. A gombakészítmények elsősorban az immunrendszer erősítésével segíthetnek (nagyon hatékonyan), bár számos egyéb jótékony hatásuk is van. Meghatározó, hogy a gyógymódok, kiegészítő/gyógytermékek alkalmazása is tudatosan, tematikus rendbe foglaltan történjen, mert a gyógygombák csupán egy “szeletét” képezik a szükséges terápiának, melyek áttét esetén is alkalmazhatók.
Ha bármiben a segítségükre lehetünk, kérjük szíveskedjenek jelezni felénk.
Tisztelettel kívánunk jobbulást Rokonának
Dr Fachet orvosi csapata