agydaganat

Tisztelt Doktor Úr,
8 éves boxer kutyámnál 3 hónapja állapították meg a betegséget: Osteo-chondrosarcoma osteolysis – el. Sajnos műtétileg semmit nem lehet csinálni mert a koponyáján jobb szeme felett alakult ki egy hatalmas daganat ami, már a januári CT kimutatta, hogy 45mm átmérőjű és áttörte a koponyacsontot. Sajnos azóta a daganat sokat nőtt. Hál’Istennek … életvitele semmit sem változott, játékos, rendesen eszik, de sajnos fáj neki, mert ha játék közben véletlenül neki megy valaminek a “puklijával” nagyot nyüsszent. Kérdés: pecsétviaszgomba tud-e segíteni az életminőségén és hogy kellene adagolni. Köszönöm válaszát.

Válasz

fachet

2021. április 09.
Tisztelt Uram!
Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Sajnos a sarcoma kezelése komoly kihívást jelent, mi inkább a Fachet Vital Defense Basic nevű összetett – célzottan ilyen betegségek kiegészítő kezelését szolgáló – készítményt ajánlanánk. A boxerek testsúlya alapján 2×2 kapszula lenne a javasolt adag (ez beadható kapszulában, vagy a kapszula tartalma elkeverhető pépesebb tápban /híg, vizes oldatban a kapszulák tartalma nem oldódik, nem keveredik jól/).
Javasoljuk Dr. Szabó Mariann állatorvos felkeresését, aki további segítséget tudna adni Rockynak. Elérhetősége: [email protected]
Jobbulást kívánunk tisztelettel
dr Fachet orvosi csapata