Immunerősítés felsőfokon

Immunerősítés felsőfokon

Egészségi állapotunkat különböző külső és belső tényezők befolyásolják. Ezek megismerése különösen fontossá válik akkor, amikor súlyos, például daganatos betegséggel találjuk szemben magunkat. Minél részletesebben átlátjuk a betegség háttérét, annál nagyobb eséllyel tudjuk kedvező irányba befolyásolni az állapotunkat. Ehhez tudatos, célirányos lépésekre van szükség. Ennek érdekében egy olyan előadássorozatot szerveztünk, ahol bátran lehet kérdezni betegségről, terápiákról, kiegészítő kezelésekről, így ha konkrét kérdései vannak, azokra biztosan választ kap.

Dr. Darnói Tibor

Dr. Darnói Tibor interaktív előadásán a daganatos betegségek és az immunrendszer, a stressz és a gondolat-érzelemvilág, az életvitel összefüggéseinek feltárása mellett prof. dr. Fachet József kutatásai alapján a gyógyító gombák immunrendszerre kifejtett hatását is bemutatja. Dr. Fachet József professzor volt ugyanis a világon az első, aki a különböző gyógyító gombák hatásmechanizmusát tudományosan is bizonyította.

Dr. Fachet József kutatásai és munkássága során legfőképp az egészség megőrzését, az életminőség javítását, a betegségekből való kigyógyulást tartotta szem előtt. Ezt a szellemiséget képviseli dr. Darnói Tibor holisztikus orvos is, a dr. Fachet orvosi csapat független szakértője.

Dr. Darnói Tibor legfontosabbnak a testi-, lelki-, szellemi harmónia megteremtését tartja, mely az egyensúlyt és az egészséget biztosítja. Orvosi pályafutását idegsebészeten kezdte, majd háziorvosi szakvizsgát tett. A klasszikus medicina és az alternatív gyógymódok ötvözésével, gyakorlati útmutatóval, komplex terápiás javaslattal segít a betegségek megelőzésében, illetve a gyógyulás útjára lépni.


Interaktív előadássorozatunk folytatódik!

Időpont: 2018.04.23. 17:00

Előadás címe:

Immunerősítés felsőfokon

Amit a Fachet gyógygombákról tudni kell

Előadó: Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos

Új helyszín: Hattyúházban a Trinitum Rendezvényterem

1015 Budapest, Hattyú utca 14.

Kérjük, hogy részvételi szándékát az info@drfachet-gyogygomba.com email címen jelezze. Kérdés esetén hívja bátran ügyfélszolgálatunkat, melynek telefonszáma: +36 30 697 0542

Várjuk szeretettel,

Dr. Fachet gyógygomba – orvosi csapata

Az ön kosarában tétel van


C-vitamin

A C-vitamin szedését ajánljuk Fachet Vital Defense Basic kapszula mellé, mivel támogatja annak felszívódását. A C-vitamin az egyik legerősebb antioxidáns, segítségével a szervezetet érő káros rákkeltő anyagok ellen az immunrendszer védekezőképessége erősebben helyt tud állni.