Rezveratrol

Rezveratrol
dr. Fachet József

A polygonum cuspidatum hatóanyaga. Egy sajátságos hatású polyphenol (3,4,5-trihydroxi stillben), amelyet speciális vörös szőlők héjából, magjából állítanak elő.

Fokozza a daganatsejtek programozott sejthalálát (apoptosis), ezáltal tumornecrosist (elhalást) idéz elő. Jelentős a cardioprotectiv (szívvédő) hatása, védelmet nyújthat az arteriosclerosis, szívinfarktus, agyvérzés ellen, segíthet kettes típusú cukorbetegség esetén, növeli az agyban az amyloidok lebontását (pl. Alzheimer kóros betegekben). Az egészséges élettartam meghosszabbítója.

A béta-glükán és a resveratrol kombinációja még inkább támogatja az immunrendszer működését állatkísérletek szerint.

FACHET VITAL DEFENSE PLUS

Ez a rendkívül hatékony immunerősítő készítmény 3 gyógygomba kivonata és a rezveratol mellett természetes eredetű C-vitamint is tartalmaz. Szedése több oldalról fokozza az immunvédekezést, így szervezetünk ellenállóbb lehet a krónikus betegségekkel szemben is.

FACHET VITAL DEFENSE BASIC

Prof. Dr. Fachet József rákkutató eredeti receptje szerint készül, négyféle gyógygomba és rezveratrol felhasználásával. Széles spektrumú immunerősítő készítmény, csak természetes összetevőkből. Célzottan segíti szervezetét a krónikus betegségek legyőzésében.

Az ön kosarában tétel van


C-vitamin

A C-vitamin szedését ajánljuk Fachet Vital Defense Basic kapszula mellé, mivel támogatja annak felszívódását. A C-vitamin az egyik legerősebb antioxidáns, segítségével a szervezetet érő káros rákkeltő anyagok ellen az immunrendszer védekezőképessége erősebben helyt tud állni.