Kínai hernyógomba, Cordyceps Sinensis

Kínai hernyógomba
dr. Fachet József
Tudományos publikációk
A Cordyceps sinensis 冬虫夏草 Kínai Hernyógomba

Kínai hernyógomba, miért is fogyasszuk?

Ha energiánkat szeretnénk növelni, főleg ilyenkor tavasszal, a leghatásosabb erre a gyógygombák közül a kínai hernyógomba. Nemcsak energikusabbak leszünk, általános életminőségünk is javulni fog. Kimagasló a betegségmegelőző hatása is. Autoimmun megbetegedésnél, azaz akkor, amikor immunrendszerünk saját szervezetünk ellen fordul, kiegészítő terápia részeként, a gomba hatóanyagai az immunrendszer túlműködésének szabályozásával segítik a gyógyulást. A hernyógomba úgy működik, mint az antibiotikum csak természetes formában, segít, hogy a káros baktériumok ne szaporodhassanak tovább, illetve ennél többet is tesz: elpusztítja azokat. További jótékony tulajdonsága, hogy nincs mellékhatása, sőt miközben próbáljuk leküzdeni betegségeinket, vigyáz bélflóránk épségére.

Milyen tápanyagokat tartalmaz, milyen összetevőkből áll?

A kínai hernyógomba természetes formában tartalmaz vitaminokat, szénhidrátokat, fehérjéket, ásványi anyagokat és zsírokat. Főbb hatóanyagai a kis és nagy molekulasúlyú poliszacharidok, peptidek, poliaminok és esszenciálsi aminosavak. Telített és telítetlen zsírsavakat egyaránt tartalmaz, például palmitinsavat, sztearinsavat, linol- és olajsavat. Rengeteg B-vitamin, illetve K- és E-vitamin található benne, fontosabb ásványi anyagai, nyomelemei és vegyületei között megtalálható a kálium, nátrium, magnézium, vas, kalcium, mangán, réz, cink, alumínium, szelén, szilícium, stroncium, gallium, cirkónium, foszfor.

FACHET VITAL DEFENSE PLUS

Ez a rendkívül hatékony immunerősítő készítmény 3 gyógygomba kivonata és a rezveratol mellett természetes eredetű C-vitamint is tartalmaz. Szedése több oldalról fokozza az immunvédekezést, így szervezetünk ellenállóbb lehet a krónikus betegségekkel szemben is.

Az ön kosarában tétel van


C-vitamin

A C-vitamin szedését ajánljuk Fachet Vital Defense Basic kapszula mellé, mivel támogatja annak felszívódását. A C-vitamin az egyik legerősebb antioxidáns, segítségével a szervezetet érő káros rákkeltő anyagok ellen az immunrendszer védekezőképessége erősebben helyt tud állni.