Leggyakoribb kérdések

 1. Egészségmegőrzés céljából a Fachet Vital Defense plus terméket ajánljuk.
  Alkalmazás:
  • felnőtteknek napi 2×1 kapszula
 2. Krónikus betegség esetén a Fachet Vital Defense basic terméket ajánljuk.
  Alkalmazás:
  • felnőtteknek napi 2×4 kapszula,
  • mellé C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő szedése ajánlott a jobb felszívódás érdekében
 3. Indokolt esetben a két termék(Fachet Vital Defense basic, Fachet Vital Defense plus) együttes szedése javasolt
  Alkalmazás:
  • Fachet Vital Defense basic felnőtteknek napi 2×4 kapszula
  • Fachet Vital Defense plus felnőtteknek napi 2×1 kapszula

A Basic négy különböző gyógygombából álló készítmény, amelyben pecsétviaszgomba, shiitake-gomba, bokros-, illetve mandulagomba található, rezveratrollal kiegészítve.
Amennyiben nem áll fenn betegség, megelőzésként, illetve az immunrendszer erősítésére a Fachet Vital Defense plus fogyasztását ajánljuk. Kiemelten sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek az aktivitás növelése céljából.

Autoimmun betegség, Alzheimer- illetve Parkinson-kór esetében ne szedje a készítményt. Akkor is fejezze be a kúrát, ha allergiás reakciót tapasztal. A gyógygombák szedése előtt pontos diagnózis felállítása szükséges.

Preventív alkalmazás során, azaz immunerősítés céljából, három hónapos kúra ajánlott, betegség fennállása esetén orvos szakértőnkkel történő egyeztetés útján történik a készítmény szedésének beállítása.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Futárszolgálattal történő kiszállítást tudunk biztosítani.
A termékek kiszállításáról a GLS futárszolgálat gondoskodik.

A termék megrendelését követően, a kézbesítés két munkanapon belül várható. A szállítás időpontjáról a GLS Futárszolgálat SMS-ben értesíti Önt.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a kiszállítás hétfőtől-péntekig, 08.00 – 17.00 között történik

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Lehetősége van a megrendelés összegét bankkártyával kifizetni online a SimplePay oldalán, vagy PayPal-on keresztül, de választhatja az utánvétes fizetési lehetőséget is, ha a csomag átvételekor, a futárnál szeretne fizetni.

Minden esetben ha bankkártyával történik a termék árának kifizetése az email fiókjába érkezik egy válaszüzenet a fizetés sikerességéről. Amennyiben nem találja a visszaigazoló emailt, érdemes megnézni spam fiókját. Ha egyáltalán nem érkezett a kifizetésről üzenet, keresse ügyfélszolgálatunkat.

Ahogy a rendelését átveszi a GLS futár, üzenetet küld, melyben tudatja, hogy mikor érkezik az Ön által megadott címre. Minden további változásról is értesíti Önt vagy sms-ben vagy email formájában. Amennyiben nem fele meg Önnek az átvétel időpontja, kérjük hívja a GLS ügyfélszolgálatát.