Segítünk, ha kérdése van

Rendelkezésére állunk, keressen minket!

info@drfachet-gyogygomba.com 06 (30) 697 0542

Gyakori kérdések

Leggyakoribb kérdések

 1. Egészségmegőrzés esetén a Fachet Vital Defense plus terméket ajánljuk.
  Alkalmazás:
  • felnőtteknek napi 2x1 kapszula
 2. Általános betegség esetén a Fachet Vital Defense basic terméket ajánljuk.
  Alkalmazás:
  • felnőtteknek napi 2x4 kapszula,
  • emellé C-vitamin tartalmú folyadék bevitelével ajánlott
 3. Indokolt esetben a két termék(Fachet Vital Defense basic, Fachet Vital Defense plus) együttes szedése javasolt
  Alkalmazás:
  • Fachet Vital Defense basic felnőtteknek napi 2x4 kapszula
  • Fachet Vital Defense plus felnőtteknek napi 2x1 kapszula
A Basic négy különböző gyógygombából álló készítmény, amelyben a pecsétviaszgomba, shiitake-gomba, bokros-, illetve mandulagomba található meg, továbbá a rezveratrolt tartalmaz.
Amennyiben nem áll fenn betegség, megelőzésként ill. az immunrendszer erősítésére a Fachet Vital Defense plus fogyasztását ajánljuk. Kiemelten sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek az aktivitás növelése céljából.
Autoimmun betegség, Alzheimer- illetve Parkinson-kór esetében ne szedje a készítményt. Akkor is fejezze be a kúrát, ha allergiás reakciót tapasztal. A gyógygombák szedése előtt pontos diagnózis felállítása szükséges.
Preventív alkalmazás során, azaz immunerősítés céljából, három hónapos kúra ajánlott, betegség fennállása esetén orvos szakértőnkkel történő egyeztetés útján történik a készítmény szedésének beállítása.
Minden páciens egyedi, és minden páciens más-más gyógyszereket szed, épp ezért mindenképpen a készítmény szedés előtt ajánlott szakvélemény kikérése.
A termékek kaphatók bolthálózatokban is, ahol személyesen át lehet venni. Online megrendelés esetén olvassa el a szállítási információkat.
Amennyiben több darabot vásárol ugyanabból a termékből, kedvezményt kaphat.
Pecsétviaszgomba, Shiitake gomba, Mandulagomba, Bokrosgomba, Rezervatrol. Bővebb informáiókat a termék oldalán talál ITT
Hernyógomba, Bokrosgomba, Pecsétviaszgomba, Acerola-c, Rezervatrol. Bővebb informáiókat a termék oldalán talál ITT
Igen, a készítmények szedés együttesen ajánlott, hiszen a Plus segíti a Basic felszívódását, és növeli annak hatékonyságát. Abban az esetben, ha nem áll fenn betegség, immunerősítés céljából elegendő a Plus napi 2x1 szedése.
A készítmény szedése előtt, ha birtokában van leleteinek és tisztában van betegségével, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik kikérik orvos szakértőnk véleményét, hogy milyen dózisban szedje a készítményt.
Igen, van. Jelezze megrendelése mellé, hogy ajándékba szánja a készítményt, így díszcsomagolásban küldjük.
Kérjük, írjon egy emailt, jelezze felénk, hogy a törlést kéri, kollégáink pedig megteszik a szükséges lépéseket.
Szobahőmérsékleten tárolható.
Ha módja van rá, tartsa be, hogy mindig azonos napszakban veszi be a kapszulát, de az evéstől nem kell függővé tennie.
Emailen keresztül lehetséges a rendelés törlése, illetve módosítása. Email címünk: info@drfachet-gyogygomba.com
Vásárlására az érvényes jogszabályok a mérvadóak. Az interneten megrendelt, illetve a nem üzletben vásárolt (például telefonon vagy csomagküldő szolgálattól rendelt, illetve házaló ügynöktől vett) termékek és szolgáltatások esetében Önnek 14 napon belül joga van bármilyen okból, indoklás nélkül elállni a vásárlástól.
http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_hu.htm

Szállítással kapcsolatos kérdések

Futárszolgálattal történő kiszállítást tudunk biztosítani.
A termékek kiszállításáról a GLS futárszolgálat gondoskodik.
A termék a megrendelés követően a kézbesítés két munkanapon belül várható, a szállítás időpontjáról a GLS Futárszolgálat SMS-ben értesíti Önt.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a kiszállítás hétfőtől-péntekig, 08.00 – 17.00 óráig történik.
Ha sürgősen szüksége van a termékre, a leggyorsabban boltjaink egyikében megvásárolhatja és azonnal át is veheti. Boltjaink listája:

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Az ár megfizetésére a felhasználó a www.drfachet-gyogygomba.com oldalain feltüntetett bármely fizetési módot használhatja.
A megrendelés mellé küldje el ajándék kuponjának a kódját, így a megrendelés összegéből jóváíródik a kupon értéke.
Ha kiskereskedelmi boltjaink egyikében vásárol, a fizetésnél mutassa be ajándék kuponját.Online megrendelés estén:
A megrendelés mellé küldje el ajándék kuponjának a kódját, így a megrendelés összegéből jóváíródik a kupon értéke.
Minden esetben ha bankkártyával történik a termék árának kifizetése az email fiókjába érkezik egy válaszüzenet a fizetés sikerességéről. Amennyiben nem találja a visszaigazoló emailt, érdemes megnézni spam fiókját. Ha egyáltalán nem érkezett a kifizetésről üzenet, keresse ügyfélszolgálatunkat.
Ahogy a rendelését átveszi a GLS futár, üzenetet küld, melyben tudatja, hogy mikor érkezik az Ön által megadott címre. Minden további változásról is értesíti Önt vagy sms-ben vagy email formájában. Amennyiben nem fele meg Önnek az átvétel időpontja, kérjük hívja a GLS ügyfélszolgálatát a következő telefonszámon:

Az ön kosarában tétel van


Superum C

Természetes C vitamin

Tökéletes kiegészítője a Fachet Defense Basic és Fachet Defense Plus termékeknek!

A Superum C olyan prémium minőségű, elnyújtott leadású természetes C-vitamin készítmény, amely 8 féle növényi kivonat kombinációját tartalmazza.

Ez a növényi klorofillal színezett kapszula 500 mg C-vitamint, 300 mg citrus bioflavonoidot és 50 mg rutint, polifenolokat, továbbá réz- glükonátot tartalmaz. Emellett antioxidáns hatású acerola (Malpighia glabra), csipkebogyó (Rosa canina) kivonat, fekete áfonyából (Vaccinium myrtillus) kivont antocianin, és a zöld teában (Camellia sinensis) található polifenolok is megtalálhatók a Superum C-ben.