gyógyszertárak

FACHET VITAL DEFENSE BASIC ÉS PLUS

15 870 Ft
 • Kiszerelés:
  Fachet Vital Defense basic: 120 db kapszula
  Fachet Vital Defense plus: 60 db kapszula

 • Alkalmazás:
  Fachet Vital Defense basic: felnőtteknek napi 2x4 kapszula
  Fachet Vital Defense plus: felnőtteknek napi 2x1 kapszula

 • Kiszállítási díj: 0 Ft


A Fachet termékcsaláddal a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, prémium minőségű készítményeket ajánlunk, amelyek képesek az emberi test bástyájaként védeni az immunrendszert, erősíteni a szervezet védekezőképességét.

OGYÉI szám: 17513/2016 és 17519/2016


MENNYISÉG

1 db vásárlása esetén

INGYEN

2 db vásárlása esetén

-4%
+ INGYEN

3 db vásárlása esetén

-7%
+ INGYEN
A termék gyógyszertárakban is kapható, a címlista megtekintesehez kattintson ide. A készítmény nem javasolható gyógyszerek vagy bármely más hagyományos terápia helyett, csak azok kiegészítőjeként. Kérjük, konzultáljon kezelőorvosával.

Termékleírás

A Fachet Vital Defense basic és a Fachet Vital Defense plus együttes szedése ajánlott azoknak, akiknél már kialakult krónikus betegség. A Fachet Vital Defense plusban megtalálható hernyógomba és acerola növeli a Fachet Vital Defense basic hatásmechanizmusást, és segíti a gyorsabb zavartalanabb felszívódást. A gyógygombák egyedi kombinációja az immunrendszer támogatásával hozzájárul a betegsegek legyőzéséhez.

Alkalmazása

Fachet Vital Defense basic
Felnőtteknek napi 2x4 kapszula és a megfelelő felszívódás érdekében, C-vitamin bevitele ajánlott. Amennyiben betartják az alkalmazására vonatkozó előírásokat, úgy 1 doboz Fachet Vital Defense basic kapszula 15 napra elegendő.
Fachet Vital Defense plus
Felnőtteknek napi 2x1 kapszula. Amennyiben betartják az alkalmazására vonatkozó előírásokat, úgy 1 doboz Fachet Vital Defense plus kapszula 30 napra elegendő.

Fontos, hogy minden betegség más és minden beteg különböző, így ha nem biztos abban, hogy Önnek mi a legmegfelelőbb adagolás, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot.Hatóanyagok

Pecsétviaszgomba
( 霊芝 )

Egyszerre támogatja a szervezet védekezőképességét és idegrendszer működését, kiemelkedő méregtelenítő hatással bír, csillapítja a gyulladást, az allergiát. Akadályozza a daganatsejteket, csökkenti a vérnyomást, a vércukor- és a koleszterin-, vérzsírszintet.

Shiitake gomba
( しいたけ )

Rendkívül jó gombaölő, rákellenes és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Az erejét a lentinán nevű hatóanyagának köszönheti, amely fontos szerepet kap az immunrendszer erősítésében, és a fertőzések, betegségek leküzdésében.

Mandulagomba
( しいたけ )

Hatása: immunmodulátor, a rákos sejtek sejthalálát okozza, stimulálja a T-limfocitákat és makrofágokat, csökkenti a koleszterinszintet, az inzulin érzékenység javításával hat a diabéteszre (cukorbetegség).

Bokrosgomba
( マイタケ )

Immunerősítő, megsemmisíti a tumorsejteket, növeli a fehérvérsejtek számát. Rendszeres fogyasztása segít a betegségek leküzdésében, erősíti a szervezet védekezőképességét. Csökkenti a vérnyomást, szabályozza a vércukorszintet.

Rezveratrol
( レスベラトロル)

Fokozza a daganatsejtek programozott sejthalálát (apoptosis), ezáltal tumornecrosist (elhalást) idéz elő. Jelentős a cardioprotectiv (szívvédő) hatása, védelmet nyújt az arteriosclerosis, szívinfarktus, agyvérzés ellen, javítja a kettes típusú cukorbetegséget, és segíti az agyban az amyloidok lebontását (pl. Alzheimer-kóros betegekben). Az egészséges élettartam meghosszabbítója.

Hernyógomba
( 冬虫夏草 )

Javítja az immunrendszer működését, növeli a fizikai állóképességet és a betegségekkel szembeni ellenálló képességet, tumorellenes hatású, elősegíti az anyagcserét, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, a magas vércukor- és koleszterinszintet.

Acerola-c
( アセロラ-C )

Erős antioxidáns hatású, gyulladásgátló, vizelethajtó, javítja a májat, a vesék és a szív működését, felgyórsítja a sebek gyógyulását. Hasmenés, meghűlések, vérszegénység, cukorbetegség, magas koleszterinszint, reuma valamint a tbc fertőzés esetében is kiváló.

Az ön kosarában tétel van


C-vitamin

A C-vitamin szedését ajánljuk Fachet Vital Defense Basic kapszula mellé, mivel támogatja annak felszívódását. A C-vitamin az egyik legerősebb antioxidáns, segítségével a szervezetet érő káros rákkeltő anyagok ellen az immunrendszer védekezőképessége erősebben helyt tud állni.