Dr Fachet Komplex egészségcsomagok akár 22% engedménnyel!

Az akció május 22-ig tart!

Természetes támogatás a szervezet megújulásához válogatott gyógygombák, prémium minőségű probiotikus készítmény, és kiemelkedően magas antioxidáns-tartalmú organikus élelmiszer segítségével! Ezt kínálják a Dr Fachet komplex egészségcsomagok.

AKCIÓS TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE

Mit tartalmaznak a csomagok?

Az egészség a bélrendszerben kezdődik, hiszen, ha nem működik megfelelően, akkor hiába próbáljuk szervezetünkbe természetes módon, táplálékokkal és táplálékkiegészítőkkel bevinni a vitaminokat, ásványi anyagokat, gyógyhatású növényeket. A sérült bélrendszerben nem tudnak hatékonyan felszívódni, ezért nem jutnak el rendeltetési helyükre, szervezetünk legyengült pontjaira. Éppen ezért rendkívül fontos a bélflóra egyensúlyának megőrzése, helyreállítása. Ehhez jótékony baktériumokra van szükség, amiket a természetesen immunrendszer-erősítő gyógygomba kivonatok mellett az egészségcsomagjainkban található, probiotikus készítmények az optimális mennyiségben és összetételben tartalmaznak.

Miért éppen a Swiss Probiotix került a csomagokba?

A Dr. Fachet gyógygombák csapata elkötelezett híve a minőségnek, éppen ezért olyan kiegészítő terméket kerestünk, amely bizonyítottan kiváló hatásfokkal rendelkezik. A NaturalSwiss probiotikus készítménye mindenben megfelelt orvosszakértői csapatunk elvárásainak. Az étrend-kiegészítő 10 féle, jótékony probiotikum törzset, probiotikus baktériumot tartalmaz, szemben az átlagos patikai készítményekben található 2-3-5 törzzsel. Ez a nagyobb változatosság azt jelenti, hogy a sérült bélflórából hiányzó jótékony baktériumokat nagyobb eséllyel tudja pótolni a készítmény. Ráadásul, egynapi adag (2 kapszula) összesen 8 milliárd baktériumot tartalmaz, amely optimális mennyiség egy átlagos felnőtt ember számára.

Mit jelent, hogy "organikus" a csomagban lévő élelmiszer?

Az organikus élelmiszert olyan mezőgazdasági rendszerben termelik, ahol kizárólag természetes módszereket és technológiákat alkalmaznak. Az így előállított élelmiszerek tápanyagokban gazdagabbak, ugyanakkor szennyezőanyagoktól, permetszerek maradványaitól mentesek. Az egészségcsomagokba csak olyan élelmiszereket válogattunk, amelyeknek a gyártói és a csomagolói is hatósági tanúsítványokkal igazolták, hogy a termékeik organikus gazdaságból származnak.

Komplex egészség Plus (1 db Vital Defense Plus + 1 db Swiss Probiotix)

13.870 Ft helyett csak 11.990 Ft + Ingyenes házhozszállítás

Komplex egészség Plus (1 db Vital Defense Plus + 1 db Swiss Probiotix) 13.870 Ft helyett csak 11.990 Ft + ingyenes házhozszállítás

A Fachet Vital Defense Plus kapszulák a gyógygomba-kivonatok és a rezveratol mellett természetes eredetű C-vitamint is tartalmaznak, így szedésük hozzájárulhat az ellenálló képesség fokozásához és egyes betegségek megelőzéséhez. A Swiss Probiotix szakszerűen összeállított, kiváló hatású, probiotikus étrend-kiegészítő, kizárólag a bélben feloldódó, vegetáriánus kapszulákban. 10 válogatott, jótékony baktériumfajból áll, kapszulánként 4 milliárd sejtet tartalmaz, ezzel biztosítja a szervezet számára a szükséges jótékony baktériumokat.

13.870 helyett csak 11.990 Ft + ingyenes házhozszállítás

Komplex egészség Basic (1 db Fahcet Basic + 1 db Swiss Probiotix)

17.980 Ft helyett csak 15.990 Ft + Ingyenes házhozszállítás

Komplex egészség Basic (1 db Fahcet Basic + 1 db Swiss Probiotix) 17.980 Ft helyett csak 15.990 Ft + ingyenes házhozszállítás

A négyféle gyógygomba kivonatát és a hatásfokozó rezveratolt ideális arányban ötvöző Fachet Vital Defense Basic kapszulákat, a krónikus betegségben szenvedők kiegészítő terápiájához javasoljuk. Hatását kiválóan fokozza a Swiss Probiotix probiotikus étrend-kiegészítő, amely kiemelkedően magas hatóanygatartalmával segíthet a betegségben károsult bélflóra egyensúlyának helyreállításában. Kapszulánként 4 milliárd jótékony baktériumot tartalmaz, amelyet 10 törzsből válogattak össze a szakemberek.

17.980 Ft helyett csak 15.990 Ft + ingyenes házhozszállítás

Komplex egészség Optimum (1 db Fachet Basic, 1 db Fachet Plus, 2 db Swiss Probiotix, 1 db Organikus Céklapor)

34.840 Ft helyett csak 28.990 Ft + Ingyenes házhozszállítás

Komplex egészség Optimum (1 db Fachet Basic, 1 db Fachet Plus, 2 db Swiss Probiotix, 1 db Organikus Céklapor) 34.840 Ft helyett csak 28.990 Ft + Ingyenes házhozszállítás

Optimális összeállítás, amely A-tól Z-ig támogatja szervezetünk egészségét. A csomagban található probiotikus étrend-kiegészítők gondoskodnak a bélflóra egyensúlyának megőrzéséről. A kétféle Fachet Vital Defense készítmény összesen ötféle gyógygomba kivonatát, valamint a jótékony hatásáról ismer rezveratolt is tartalmazza. Ráadásként pedig, egy csomag igazoltan organikus eredetű céklaport is adunk Önnek, amely magas antioxidáns-tartalmának köszönhetően, valamint a cékla vörös színét adó betalain miatt, akár a krónikus betegségtünetek enyhítésében is segítségünkre lehet.

34.840 Ft helyett csak 28.990 Ft + Ingyenes házhozszállítás

Komplex egészség Maximum (2 db Fachet Basic, 2 db Swiss Probiotix; 2 db Organikus Céklapor, 1 db C-Vitamin)

44.730 Ft helyett csak 34.890 Ft + ingyenes kiszállítás

Komplex egészség Maximum (2 db Fachet Basic, 2 db Swiss Probiotix; 2 db Organikus Céklapor, 1 db C-Vitamin) 44.730 Ft helyett csak 34.890 Ft + ingyenes kiszállítás.

Maximális védelem, maximális kedvezmény! Ebben a csomagban minden együtt van ahhoz, hogy akár két hónapig megadja a szevrezetének mindazt a hasznos kiegészítő tápanyagot és vitamint, amire az egészséges működéshez szüksége lehet. A Swiss Probiotix jótékony baktériumtörzsei gondoskodnak a bélflóra egyensúlyának megőrzéséről. A kétféle Fachet Vital Defense készítmény összesen ötféle gyógygomba kivonatát, valamint a jótékony hatásáról ismer rezveratolt is tartalmazza. A dupla adag, organikus céklapor magas antioxidáns- és betalain-tartalmának köszönhetően a krónikus betegségtünetek enyhítésében is segítségünkre lehet. A természetes forrásból, csipkebogyóból kivont C-vitamin pedig a legismertebb, nélkülözhetetlen adalék az egészséghez.

44.730 Ft helyett csak 34.890 Ft + ingyenes kiszállítás

A fenti csomagokban szereplő termékek összetételéről, alkalamazásáról további információkat az alábbi linkekre kattintva olvashat:

Fachet Vital Defense Basic
Fachet Vital Defense Plus
Superum C természetes C-vitamin
Swiss Probiotix®
Organikus céklapor, 100%, DrNatura-supergreens termék

További kérdése van?

Orvos szakértőnk szívesen válaszol az Ön kérdésére is a legközelebbi személyes konzultációval egybekötött előadás alkalmával. Ha szeretné kihasználni ezt a páratlan lehetőséget, regisztrálja magát most a következő előadásra!

Érdekel az orvosi előadás

Az ön kosarában tétel van


Superum C

Természetes C vitamin

Tökéletes kiegészítője a Fachet Defense Basic és Fachet Defense Plus termékeknek!

A Superum C olyan prémium minőségű, elnyújtott leadású természetes C-vitamin készítmény, amely 8 féle növényi kivonat kombinációját tartalmazza.

Ez a növényi klorofillal színezett kapszula 500 mg C-vitamint, 300 mg citrus bioflavonoidot és 50 mg rutint, polifenolokat, továbbá réz- glükonátot tartalmaz. Emellett antioxidáns hatású acerola (Malpighia glabra), csipkebogyó (Rosa canina) kivonat, fekete áfonyából (Vaccinium myrtillus) kivont antocianin, és a zöld teában (Camellia sinensis) található polifenolok is megtalálhatók a Superum C-ben.